“Ümmetin derdi, hepimizin derdi”

Karacabey İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karacabey Temsilciliği, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
İHH Temsilcisi Hüseyin Kahraman başkanlığında gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticileri, İHH gönülleri ve Genç İHH üyeleri bulundu. İHH İlçe Temsilci Başkanı Hüseyin Kahraman, Saadet Partisi’nde Genel Başkanlığa seçilen Temel Karamollaoğlu’nu SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak nezdinde tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Mazlum ve yetimlere sahip çıkılması noktasında birlik ve beraberliğin önemine vurgunun yapıldığı ziyaret de konuşan Kahraman, “Derdimiz, hepimizin derdi. Ümmetin derdiyle dertlenmemiz gerekiyor. Öncelikli çalışmamız olan yetimlere, mazlumlara, yolda kalmışlara yardım eli uzatmamız, en birinci vazifemiz olmalıdır” dedi. İHH’nın sadece yardım kuruluşu olmadığını, ümmet bilincini aşılamayı amaç edindiğini söyleyen Kahraman, zaman zaman güç birliği yapılmasının gerekli olduğunu belirtti.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaptığı açıklamasında, yeni Genel Başkan’ın daha tecrübeli ve çalışkan olduğunu, Saadet Partisi’ni daha üst seviyelere getireceğine inandıklarını kaydetti.
Ümmetin yetimlerine sahip çıkılmasının, zalimlerin de zulümlerine karşı durulmasının ancak elbirliği içinde mümkün olabileceğini vurgulayan Koçak, sistemin değişmesi gerektiğine de dikkat çekti. İHH’nın çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini belirten Koçak, “İHH’yı mazlum coğrafyaya gönderdiği yardım tırlarından dolayı kutluyorum. Yetim çalışmalarıyla, ümmetin yetim kalmış çocuklarını birtakım fuhuş çetelerinin, organ mafyalarının ve özellikle misyonerlerin kucağına terk etmedikleri için kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak da İHH’nın özellikle susuzluk yaşayan Afrika kıtasına yaptığı su kuyuları ile medreselere işaret eden Koçak, “İHH’nın su kuyularıyla birlikte açtığı medreseler misyonerleri rahatsız ediyor. Bunun için de İHH, zaman zaman zalimlerin hedef tahtası haline gelmektedir.” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda İHH Başkanı Hüseyin Kahraman, Saadet Partisi teşkilatı ve üyelerinden 20. Kış Yardım tırı için destek beklediklerini ifade etti. Kahraman, yardım tırını 16 Aralık Cuma günü kaldırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.