“Yeniköy esnafına sahip çıkılacak”

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Karacabey Yeniköy Sahil Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalardan etkilenecek esnaflarla bir araya gelerek, sorunlarının çözümü konusunda belediyenin her zaman yanlarında olacağı mesajını verdi. 

Karacabey’in turizm açısından adeta çehresini değiştirecek olan ve ilçe halkında da büyük sevinç yaratan Karacabey Yeniköy Sahil Düzenleme Projesi’nde, 2017 yılında start alacak çalışmalar için gün sayılırken, proje kapsamında yer alan ve bir kısmı da belediyenin mülklerinde kiracı olan esnaflarla araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, sorunlarının çözümü konusunda belediyenin her zaman yanlarında olacağı mesajını verdi.
Yeniköy esnafına kanunlar çerçevesinde sahip çıkılacak
Geçtiğimiz hafta makamında, Yeniköy Sahili’nde işyerleri olan esnafları konuk eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarını kendilerine düstur edinmiş yöneticiler olarak, her zaman toplumun tüm kesimleri ile sürekli istişare hainde bulunmaktan gurur duyduklarını belirterek, uygulanacak projeden esnafın en az düzeyde etkilenmesi adına yasaların el verdiği ölçüde ellerinden gelen tüm çabayı da kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.
Ali Özkan: “7/24 kapımız herkese açık”
Makamlardan güç almak yerine, makamlara güç katmayı ana ilke edindiklerini ve ‘Mobil Başkan’ sıfatı ile 7 gün 24 saat vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Özkan, başkanlık makamının tüm vatandaşlara açık olduğunu dile getirerek, “Vatandaşımız bize nasıl ulaşacağını gayet iyi biliyor. Telefonumuz da kapımız da vatandaşımıza her zaman açıktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.