Uluabatlı Hasan’ın büyük başarısı

Ülke genelinde düzenlenen “İklim Değişikliği” konulu yarışmada Bursa İl birincisi ve İl ikincisi Karacabey Ulubatlı Hasan İlkokulu’ndan çıktı.
Büyük bir başarıya imza atan Ulubatlı Hasan İlkokulu’nun Müdürü Ferhat Cengiz Coşan, düzenlenen yarışma süreci ile ilgili şu bilgileri verdi: “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın işbirliğindeki “İklim Değişikliği konusunda Farkındalık Geliştirme Projesi” kapsamında Türkiye geneli resmi/özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasına katılan okulumuz Ulubatlı Hasan İlkokulu 2/B Sınıfı Öğrencisi Aslı Karakartal’ın eseri il birincisi ve yine 2/B Sınıfı Öğrencisi Habibe Nur Üzer’in eseri de il ikincisi olmuştur. Dereceye giren eserler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yarışma şartnamesi ve takvimi gereği dereceye giren eserlerin ülke genelinde değerlendirilerek 20.01.2017 tarihinde sonuçlarının açıklanması amacıyla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne gönderilmiştir.
Öğrencilerimizin başarısında büyük emek sahibi olan 2/B Sınıfı Öğretmenimiz Nazlı Arslan Gül’ü özverili çalışmalarından dolayı; dereceye giren öğrencilerimiz Aslı Karakartal ile Habibe Nur Üzer’i de üstün başarılarından dolayı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
Başarılı öğrenciler ile gurur duyduklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, “Birbirinden nitelikli, etkileyici eserlerin değerlendirmeye alındığı, ülke genelinde düzenlenen “İklim Değişikliği” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında ilk 2’ye giren eserlerin sahipleri olan öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Titizlikle yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda aşağıda belirtilen öğrencilerimiz ilk iki dereceyi paylaşmışlardır. Yüksek puan alan ilçemizin iki öğrencisi birinciliğe ve ikinciliğe değer görülmüşlerdir.
Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yarışmada başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, birlikte nice güzel etkinliklerde çalışabilmek dileğiyle tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.