14 Eylül’lü Kardelen İl birincisi

Türkiye genelinde düzenlenen “Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup” temalı yarışmanın ilk etabında Karacabey 14 Eylül Ortaokulu Öğrencisi Kardelen Özdemir, Bursa İl birincisi oldu.
14 Eylül Ortaokulu Müdürü Aytek Süleyman Demir, yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Darbe Girişimi sonucunda vatana sahip çıkmak için canlarını feda eden şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yad etmek için düzenlenen “Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup” yarışmasının ilk etabında 6. Sınıf Öğrencimiz Kardelen Özdemir, il birincisi olmuştur.
İl Milli Eğitim Müdürlüklerince oluşturulan komisyonlarda birinci olan eserler kitaplaştırılacak olup, Bursa ilini temsilen öğrencimizin yazdığı mektup bu kitapta yer alacaktır. Öğrencimizin eseri ikinci etap için tüm illerdeki birinci olan eserlerin değerlendirileceği komisyona gönderilmiştir. Sonuçlar 27 Şubat 2017 tarihinde açıklanacaktır.
Bu vesileyle yarışma süresince azimle çalışan Türkçe öğretmeni arkadaşlarıma, özellikle öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Nihan Çetin’e ve okulumuzda yarışmaya katılımda bulunan tüm öğrencilerimize teşekkür eder; ayrıca Bursa birincisi olan Öğrencimiz Kardelen Özdemir’i başarısından dolayı tebrik ederim” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, “Bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım sağlayan öğrencilerimiz, bu faaliyetlere hazırlanırken harcadıkları emek ve edindikleri tecrübe onların diğer derslerinde de daha başarılı olmalarına katkı sağlamaktadır. Buradan hareketle tüm öğrencilerimizin bu tür faaliyetlere katılmaları onların daha başarılı olmalarını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Dingin, 14 Eylül Ortaokulu Öğrencisi Kardelen Özdemir’i üstün başarısından dolayı ödüllendirerek, yarışma süresince emek harcayan tüm öğretmenlere, katılım sağlayan tüm öğrencilere ve velilerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.