“Ülkemizde namuslu, namussuz ayrımı var”

Karacabeylilere seslenen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Ülkemizde sağ, sol ayrımı bitmiştir. Namuslu, namussuz ayrımı vardır” dedi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Çok Amaçlı Spor Salonu açılışına katıldı. Açılış öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda Karacabeylilere seslenen Uysal, gündemdeki konulara değinerek, “Bizler namusumuzla, gururumuzla, görev aşkıyla yürüyoruz. Namussuzca iktidar olmaktansa, namusumuzla bir olup bu uğurda yürümeye varız. Ülkemizde sağ, sol ayrımı bitmiştir. Namuslu, namussuz ayrımı vardır” diye konuştu.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, partililer ve ilçe halkıyla birlikte pazaryeri esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen partililer, yağan yağmura karşın ziyaretlerine ara vermedi.
Esnaf ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan ve merhum Ömer İşcan’ın adının verildiği Çok Amaçlı Spor Salonu açılış törenine geçildi. Burada düzenlenen törende konuşan Başkan Ergün Koç “Bizler yapacağız, edeceğiz demiyoruz. Yaptık ve yapıyoruz diyoruz. Bu eserimizi de İlçemize kazandırmış olmanın haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Umuyoruz bu binamız ilçe halkımızın ve evlatlarımızın spora daha fazla yönelmesine vesile olacaktır. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Başkan Ergün Koç, İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından tesisi gezen partililer ve vatandaşlar, nezih bir ortamın oluşmasını sağlayan Başkan Koç’a teşekkür etti. Ayrıca Uysal ile Koç, basket salondaki ilk atışı gerçekleştirdi. Uysal’ın başarılı atışı ise salondakilerden büyük alkış aldı.
Düzenlenen törenlerin ardından Genel Başkan Gültekin Uysal ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.