MHP’den ova köylerine çıkartma

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, köy ziyaretlerini sürdürdü. İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Kadın Kolları Başkanı Emine Adak, meclis üyesi adayları ve çok sayıdaki partili ile ova köylerine çıkartma yapan Tayfur, “Köylerimize, ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan, yardım getirebilmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum” dedi.
Ova köyleri ziyaretlerinde konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Tayfur, “Sizlerden biri olarak desteğinizi bekliyorum. Şeffaf bir belediyecilik getirmek için, tüm köylerimize ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan, yardım getirebilmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. İlçemizde 4 merkezde kuracağımız köylere destek hizmeti birlikleriyle, köylerimize yardım için projeler hazırladık. Ayrıca toprak tahlil laboratuarı da projelerimiz içerisindedir. Köylümüzün dertleri, sorunlar yumağı haline geldi D ile getirilen sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Bugüne kadar çözülmeyişi ilgisizlikten kaynaklanmaktadır. İşte görüyoruz ki, köy yollarına ancak seçim zamanı el atıldığı aşikârdır. Ova köylerine gidebilmek için Bandırma yolunu kullanmak zorunda kaldık. Bu ova köylerine vurulan bir darbedir. Hükümetin artık köylümüze bahanesi kalmamış ve meşruiyetini kaybetmiştir” dedi.
Ova köyleri ziyaretinin ardından partililer, eşleri ile birlikte Mihaliç Restoran’daki yemeğe katıldı. Burada konuşan Tayfur, “Çalışmamızın karşılığını inşallah seçimlerde alacağız” ifadelerine yer verdi. Birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından eğlence programına geçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.