Uğur’dan, Özkan’a sert gönderme!

Karacabey İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, Kültür Merkezi’nin temel atma töreninde yaptığı kendisi ile ilgili konuşmasına yanıt verdi.
Mesnetsiz sözlerle, siyasi kalitesizliğin arttığına dikkat çeken Erdem Uğur, Ali Özkan ile ilgili “Seçimleri kaybetme korkusu sarmış olacak ki, anormal davranışlar sergilemeye başladı” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur, dün yaptığı basın açıklamasında Ali Özkan’ı hedef aldı. Uğur açıklamasında şu görüşleri ileri sürdü: “Halk desteği olmayan birinin, parti içi oyunlarıyla kendini aday yaptırmasından sonra bu gelişmeler sürpriz olmamalıdır. Ali Özkan’ın 31 Mart seçimlerini kazanmaktan ne kadar uzak olduğu her geçen gün daha iyi görülmektedir.
Ali Özkan, yer almadığımız bir ortamda arkamızdan konuşarak bizleri adını bile anmak istemediğimiz örgütlerle irtibatlandırmıştır. Ancak bu basitliği ile ne kadar kontrolden çıktığı görülmüştür. Şunu hatırlatmak isteriz ki bu iş, kademede adam dövüp sonra da örtbas etmeye benzemez.
Yerel seçimleri normal çizgisinden uzaklaştırarak, genel seçim havasına sokanlar ne yazık ki bizleri her gün terörist ve zillet olarak nitelendirmektedir. Cumhurbaşkanın bu söylemlerine esprili bir şekilde atıfta bulunan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin haklı sitemlerini dahi kavramaktan aciz olanlar malum siyasetlerini ancak yandaş ve belediye personeliyle doldurdukları alanlarda yapabilirler.
Genel Başkanımızın Karacabey Cumhuriyet Alanını hınca hınç doldurduğu miting mi, sizi bu kadar saldırgan yaptı?
Ali Özkan, ithamlara yer verdiği malum konuşmasında; Gültekin Saygısever ve Erdem Uğur arasında geçen bir telefon görüşmesinden söz etmektedir. Gültekin Saygısever’e, Erdem Uğur’u bugüne kadar niçin ve kaç kez aradığını lütfen sorunuz. İddialarınızı ortaya atmak için seçimi kaybetmek üzere olduğunuz bu günlere kadar neden beklediniz?
Milletvekilimiz Sayın İsmail Tatlıoğlu’na yönelik ithamlara gelince: ayaküstü bir sohbetten hareketle üretilen senaryolar, olsa olsa tükenmişliğin göstergesidir. ”Bizlerin her lafa verilecek bir cevabı vardır. Ancak cevap vermeden önce sözü söyleyene bakıp, karşımızdaki adam mıdır” diye bakarız.
5 yıl Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiş ve tekrar aday olmuş bir şahsın, halkın önüne yaptıkları ile değil de, iftira kampanyasıyla çıkmış olması, kendisini tanıyanlar için şaşırtıcı olmasa da Karacabey için elbette üzücüdür. Biz her halükarda partimiz ve parti mensuplarımız için yaptığı yalan beyan ve iftiralar için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız ve yargı sürecini başlatacağız.
Güzel Karacabey’imizin yeni yönetimine talip olan siyasi parti adaylarının ve yöneticilerinin özel hayatlarına bugüne kadar dil uzatmadığımız gibi, zamanı gelir diyerek gözlerimizi kapatıp kulaklarımızı tıkamıştık. Fakat gelinen bu noktada Ali Özkan’ın siyasi kaliteyi ne kadar düşürdüğü ortadadır. Korkunun ecele faydası yoktur ve geldikleri gibi gideceklerine inancımız tamdır. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.