BOZBEY KARACABEYLİLERLE KUCAKLAŞTI

Karacabey’i ziyaret eden Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
Ticaret Sanayi Odası, Muhtarlar Derneği, pazar yeri esnafı ve Saadet Mahallesini ziyaret eden Bozbey, gece de Gazi, Yeni ve Esentepe Mahallelerinde Karacabeylilerle buluştu.
Ticaret Sanayi Odası’nda Başkan Naci Güncü’den Karacabey’in ekonomik yapısı hakkında bilgi alan Mustafa Bozbey, “Önce Karacabey sonra Bursa gülümseyecek” dedi.
KTSO’nun ardından uğradığı Muhtarlar Derneği ziyaretinde; Muhtarları, demokrasinin temeli, belediye başkanlarının ise en büyük yardımcısı olarak gördüklerini dile getirdi. Bozbey; Nilüfer’de herhangi bir mahallede çalışma yapılmadan önce o mahallenin muhtarına mutlaka bilgi verildiğini belirtti. Yönetim sürecine muhtarların katıldığını ve kendisinin de bir muhtar çocuğu olduğunu ifade etti.
Yeni Mahalle ile Esentepe’deki kahve ziyaretlerinde halkla buluşan Bozbey, ilk ve ortaokul öğrencileriyle öğretmenlere ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacağını söyledi.
Büyük ilgi gören Mustafa Bozbey “Ulaşımdaki tüm alanlarda %25 indirim yapılacak. Suyun kalitesi mutlaka arttırılacak. Kalite arttırılarak su çeşmelerden içilebilir hale getirilecek. Çok yüksek durumdaki su fiyatları da düşürülecek. Mevcut tarifeye göre su fiyatlarına evlerde %25, işyerlerinde %20 indirim yapılacak. Meralar ıslah edilerek hayvancılığın gelişimine sunulacak. Üretim ve tüketim kooperatifleri kurularak çiftçinin ürünü değerlendirilerek tüketiciye ulaştırılması sağlanacak. Böylelikle tüketicinin de bu ürünleri daha ucuza alabilmesi sağlanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.