U13 ve U16 sporcuları moral yemeğinde buluştu

Karacabey Birlikspor’un altyapı takımlarında görev yapan U13 ve U16 sporcuları, Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Sporcuları bu moral yemeğinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ali Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları açıklamalarda takımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, sporculara başarılar diledi.
Gerçekleşen davete, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte, Birlikspor yöneticileri ve takım oyuncuları da katıldı.
Önceliğimiz gençlere sporu sevdirmek
Verilen akşam yemeği sonrası gerek yönetim, gerekse de genç futbolcularla birebir sohbet etme imkânı bulan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Altyapı takımlarımızın hepsinde başarılı kardeşlerimiz var. Bizler de bu kulüp ile onların bu yeteneklerini, spor faaliyetlerini desteklemeye çalışıyoruz. Önceliğimiz gençlerimize sporu sevdirmek ve teşvik etmek. Bir diğer hedefimiz de bunu olabildiğince profesyonel şekilde yaparak, ilçemizin adına yakışan başarıları sağlamak. Özellikle altyapıdan gelen sporcularımıza bizler inanıyor ve güveniyoruz. Bu sezon sonunda yüzlerimizi güldüreceğine de hepimiz eminiz. Ben bu vesileyle kendilerine bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.