Turnuvada Dayı Karacabey Anadolu Lisesi rüzgarı

Gençler Karate Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden Dayı Karacabey Anadolu Lisesi öğrencileri turnuvaya damgasını vurdu.
Bursa Gürsu spor salonunda yapılan yarışmada, 60 kiloda ringe çıkan Hilal Akdeniz, 52 kiloda Selma Akdeniz kendi kilolarında Bursa birincisi, 70 kiloda İsmail Furkan Akkaya da Bursa üçüncüsü oldu.
Yarışmaya katılan herkes tarafından büyük takdir gören öğrenciler hedeflerinin Türkiye Şampiyonası olduğunu belirttiler.
Dayı Karacabey Anadolu Lisesi öğrencilerinin bundan sonra, önce Marmara Bölge Şampiyonasına, daha sonra da Türkiye Şampiyonasına hazırlanacakları bildirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’de turnuvada dereceye giren Dayı Karacabey Anadolu Lisesi öğrencilerini başarılarında dolayı ödüllendirildi.
Öğrencilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerine vurgu yapan Dingin , “Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağınızı biliyorum, bayrağımızı gönderde dalgalandıracağınızı ve millete tarifsiz sevinçler yaşatacağınızdan hiç kuşkumuz yok. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.