Makina Mühendisleri sandığa gitti

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi’nin 15. Olağan Genel Kuralı 17 Ocak 2016 Pazar günü, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde yapıldı.
Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlık Seçiminde iki liste yarıştı. Çağdaş Mühendisler listesinin Başkan Adayı İbrahim Mart, Birlik Mühendisler listesinin Başkan Adayı Erol Güngör oldu.
Karacabeyli, Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu’da üyesi olduğu Makina Mühendisleri Odası seçimine katılarak oy kullandı.
Başkan Adayı olan iki meslektaşına başarılar dileyen Doğruoğlu, meslektaşları ile ülke gündemini de değerlendirdiklerini belirtti.
Doğruoğlu, “Makine Mühendisi arkadaşlarımla, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar hakkında yaptığımız istişarede, ekonomik sıkıntıların her geçen gün giderek artmasının ülke adına üzücü olduğuna ve insanlarımızı daha da zor günler beklediği kanısına vardık. Döviz kurunun bir yıl içerisindeki çok hızlı yükselişi ile malzeme girdi maliyetlerinin artması karşısında alınacak tedbirler ve teknolojik yenilikler hakkında fikir alış verişinde bulunduk” dedi.
Seçim sonucunda yapılan sayımda, kullanılan geçerli olan 1830 oyun, 1326’sını alan Çağdaş Mühendisler listesi MMO Bursa Şubesi yönetimine seçilirken, İbrahim Mart tekrar Başkan oldu. Birlik Mühendisler listesi Başkan Adayı Erol Güngör ise 504 oyla kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.