Karacabey, birlik ve beraberlikle gelişir!

Murat Tanrıverdi başkanlığında yenilenen Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.
Önceki günde yeni CHP İlçe Örgütü’nün konuğu Naci Güncü başkanlığındaki Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri oldu.
Samimi bir havada geçen ziyarette, KTSO Başkanı Naci Güncü yenilenen CHP ilçe yönetimini kutlarken, “Genç ve dinamik başkan Murat Tanrıverdi ile istişarelerde bulunarak nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.
Güncü, “Karacabey için yeni CHP örgütünün hayırlı olmasını dilerken, görevlerinin de başarılı hizmetlerle dolu olmasını temenni ediyoruz. CHP’de gençlerin ve bayanların yönetimde olması Karacabey için bir örnek teşkil etmektedir. Yeni dönemde de KTSO olarak 20 kişilik meclise bayan üye almak istiyoruz. Umarım gerçekleştiririz. Biz de çalışmalarımızı anlayış olarak her zaman Karacabey’in birliği ve beraberliği üzerine yapılandırıyoruz. Daha önce sivil toplum örgütleri, siyasetin arka bahçesi gibiydi. Bu durum Karacabey’de de vardı. Bizim anlayışımızda, 20 tane meclis üyesi içinde her görüşten arkadaşlarımız var. Hiçbir zaman toplantılarımızda polimik tartışmalar olmamıştır. Bütün çalışmalarımızı sevgi ve saygı çerçevesinde yürüttük. Ve bu düşünceyle Karacabey’de örnek olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü, hepimiz Karacabey’e hizmet için bir aradayız. Bizim amacımız; birlik ve beraberlik içinde Belediyemizle, Kaymakamlıkla ve sivil toplum örgütleriyle birlikte şehrin vitrinini güzel göstermektir. İşte son düzenlediğimiz ödül töreni Karacabey’in vitriniydi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Karacabey’deki görüntüye hayran kaldı ve Karacabey’in kendini her bakımdan aşarak vilayet haline geldiğini söylediler. Bu duyumlar gurur verici. Her zaman gayemiz ve çabamız şehrimizi bir üst seviyelere çıkarmak ve tüm siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte uyum içinde çalışarak, fikir ve proje üretmektir” dedi.
Başkan Tanrıverdi ve yeni yönetime başarılar dileyen KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak, “Genç Başkan her zaman hareket getirir. Partilerde aynı yüzlerin devamlı olması doğru değil. Ancak aynı yüzlerin olması eğer ekibiyle başarılı ise onun devamı muhakkak hep doğrudur. Her zaman yapılan değişiklikler başarı getirir. Onun için CHP’nin bu genç ekiple, bu partiye ve Karacabey’e daha hareket getireceğinize inanıyoruz. Bir de bu tür görevler sosyal aktivite getiren görevlerdir. Kimsenin bu işler de maaşı, geliri yok. Aksine harcaması vardır. Zamanından, işinden gücünden feragat gerektirir. Bu görevleri yapacak arkadaşlarımız, görevlerini iyi yapacaklarsa gelsinler. Herkes seçim zamanı kapıdan içeri girebilmek için çaba sarf ediyor. Girdikten sonra bir dahaki seçime kadar faal değil. Artık o tip arkadaşlar böyle yerlerde hatta sivil toplum örgütlerinde dâhil görev almamalılar. Çünkü kendi işimiz için nasıl planlı ve programlı çalışıyor isek, bu tür işlere daha da fazla önem vermeliyiz. Verirsek, ülkemiz için bulunduğumuz durum için fayda sağlarız. Ben yenilenen CHP ekibinin başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Murat Tanrıverdi’de KTSO yönetimini ve Başkan Naci Güncü’yü ağırlamanın memnuniyet verici olduğunu belirterek görevlerinde başarılar diledi. Tanrıverdi, Karacabey’in gelişmesi adına her türlü sorunda çözüm aramak adına öneri ve eleştirilerini aktarmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.
Konuşmaların ardından ziyarette son asgari ücrete yapılan zammın işvereni sıkıntıya düşürdüğü ve artan vergi yüküyle birlikte işten çıkarmaların da artabileceğine dikkat çekildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.