“Türkümüz sevgi” hiç bitmesin!

14 Eylül Ortaokulu, yedincisini düzenlediği geleneksel “Türkümüz Sevgi” gecesinde Türk Halk Müziği Konseriyle unutulmaz bir geceye daha imza attı.
Perşembe akşamı Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere türküseverler büyük ilgi gösterdi. Birbirinden güzel parçalarla türkü ziyafeti çeken 62 kişilik dev koro salonu dolduran konuklara keyifli bir gece yaşattı. Türküseverler, bitmesini istemedikleri gecenin sonunda minik göstericilere tam not verdi.
Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak’ın başarıyla yönettiği koroda yer alan genç yetenekler 18 türkü seslendirirken, performanslarıyla büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.
Türkü gecesinin açılış konuşmasını yapan 14 Eylül Ortaokulu Müdürü Aytek Süleyman Demir, “Müzik Öğretmenimiz Erdoğan Irmak’ın, 62 koca yürekli öğrencimizle birlikte hazırladığı “Türkümüz Sevgi” adlı konserimizi onurlandıranlara şükranlarımı sunuyorum. Yedincisini gerçekleştirdiğimiz “Türkümüz Sevgi” geceleri gelenekselleşti. Bu konudaki yoğun öğrenci ve veli istekleri de doğal bir süreç oluşturdu.
Müzik ve sanat, yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır. Okulumuz öğrencilerini eğitim-öğretim yanında çeşitli sosyal etkinlikler içinde yetiştirmeye çalışıyoruz. Her öğrencimizin daha özgüvenli, daha katılımcı ve daha donanımlı, güçlü bir karakter olmasını amaçlıyoruz. Bu akşamki güzel konserimizin hazırlanmasına öncülük eden başta Müzik Öğretmenimiz Erdoğan Irmak’ı, koroda başarıyla görev yapan minik öğrencilerimizi yürekten kutluyor, emeği geçen tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Kusursuzca hazırlanan konser iki bölümden oluştu. Geceye katılan konuklar müziğe doydu.
Erdoğan Irmak’ın profesyonelce yönettiği koroda yer alan genç yetenekler, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz türküleriyle konukları coşturdu.
Profesyonellere taş çıkartan minikler başarılı performansları hayran bırakırken, veliler kulaklarının pasının silindiğini ve türkü tadının damaklarında kaldığını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.