“Türkiye iyi olacak!”

Tüm yurtta teşkilatlanmasını hızlı bir şekilde sürdüren Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti, Karacabey ilçe başkanlığına emekli eğitimci Ayhan Tayfur’u atadı.
İyi Parti’nin Karacabey kurucu İlçe Başkanı olan Ayhan Tayfur dün Meltem’e yaptığı ziyarette resmi kararın önceki gün İl Başkanlığınca iletildiğini söyledi.
İyi Parti’nin çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarını hızlandırdı. MHP’den 2 kez Karacabey Belediye Başkanı adayı olan ve belli bir dönem de ilçe başkanlığı da yapan emekli eğitimci Ayhan Tayfur’un Karacabey’deki yönetiminde eski ve yeni siyasilerden, iş adamlarına kadar birçok sürpriz ismin yer alacağı belirtildi.
Daha iyi bir Karacabey, daha iyi bir Türkiye için şimdi çalışma zamanıdır diye konuşan Tayfur, Meltem’e yaptığı ziyarette şu ifadeleri kullandı; “Bildiğiniz gibi 25 Ekim 2017 tarihinde, Meral Akşener’ in Genel Başkanlığı’nda, İyi Parti ülkemizin 87. Partisi olarak kurulmuştur. Bu tarihten sonra partimiz, il ve ilçeler bazında süratle teşkilatlanmaktadır. Bursa İl Başkanlığı’na Yüksel Yılmaz atanmıştır. 13.12.2017 Çarşamba günü ise, Karacabey İyi Parti Kurucu Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu atamaların ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Karacabey İyi Parti İlçe Teşkilatımız, Tavşanlı Mahallesi Bandırma Caddesi’nde, Erdem Eczanesi’nin üst katında faaliyet göstermeye başlamıştır. Binamızın onarımı devam etmektedir. Mümkün olan en kısa zamanda resmi açılışı gerçekleşecektir.
Tüm ülkede olduğu gibi, ilçemizde de İyi Parti’ye çok yoğun ilgi görülmektedir. Kurucular kurulu listemiz, 18.12.2017 Pazartesi günü onay için İYİ Parti Genel Merkezi’ne gidecektir. Onay sonrası ilçemizde kuruluş dilekçemizi vererek, Teşkilat Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz ve üye kayıtlarımıza başlayacağız.
Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Biz hiç kimseye ‘Partinden istifa et bize gel’ demedik, bundan sonra da demeyeceğiz. Bizler demokrasiye inanan insanlarız. Siyasi partilerimiz demokrasinin, çok partili rejimin gereğidir, vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partilere üye olmakta, istifa etmek de kişisel hak ve özgürlüktür. Bunun için insanlarımız kınanmamalıdır. Biz İyi Parti olarak; vatanım Türkiye’dir, asla böldürtmem, Bayrağım Ay-yıldızlı Al Bayraktır, Başkentim Ankara’dır, yönetim şeklim Cumhuriyet’tir diyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sevdası Türkiye olan herkesi, iyilerin evi olarak gördüğümüz İyi Parti İlçe Teşkilatımıza üye olmaya davet ediyoruz. Türkiye iyi olacak” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.