CHP’de görev dağılımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacabey İlçe Başkanlığı’na seçilerek mazbatasını alan Ayfer Şahin Çiftçi yönetiminde görev dağılımını yaptı.
Önceki gün ilçe binasında yapılan devir teslim töreni sonrası başkanlığı Murat Tanrıverdi’den devralan Ayfer Şahin Çiftçi görevine resmen başladı.
Mazbatasını almasıyla kolları sıvayan CHP yeni İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi yönetiminde görev dağılımını yaparak, Karacabey Belediyesi’nin burçlarına CHP’nin 6 okunu dikmek için canla, başla çalışacaklarını söyledi.
“2019’da Karacabey Belediyesi’ni kazanarak, önce partililerimizin sonra da tüm Karacabeylilerin yüzünü güldüreceğiz” diyen CHP’nin yeni İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, “Tek hedefimiz var; 2019’da Karacabey Belediyesi’nin burçlarına CHP’nin 6 oklu bayrağını dikmek. Çok çalışacağız, kapı kapı gezeceğiz, kadınlarımızı ve gençlerimizi daha fazla siyasetle buluşturacağız. 2019’da Karacabey Belediyesi’ni kazanacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, gecemizi gündüzümüze katacağız. Ülkemizin birliğini ve geleceğini tehlikeye sürükleyen AKP iktidarının mutlaka değişmesi gerek. Tüm bunlara dur diyecek olan parti CHP’dir. Türkiye’nin kuruluşunda olan CHP, kurtuluşunda da olacaktır. Sen, ben kavgalarını, bir tarafa bırakmalıyız. Başarı için, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek zorundayız. Aynı şemsiyenin altındayız. Hepimizin hedefi aynı, ayrıntılarda ayrışabiliriz. Ama hepimiz, Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Dışlamak, uzaklaştırmak, küstürmek en kolayı, zor olan, kazanmak, biz bunu başarabilmeliyiz. İlçe binaları ilçe yönetimleri çözüm üreten, bütünleştiren, bütün örgütün her bireyine, eşit mesafede olan kurumlar olmalıdır. Bizim rakibimiz, bu gün Türkiye´yi bu noktaya getiren, ayrıştıran, fakirleştiren, demokrasiden uzaklaştıran, laik demokratik Cumhuriyeti içine sindiremeyen, ülkeyi yöneten anlayış, AKP olmalıdır.
Bizim bu topraklara, bu vatana borcumuz var, bize emek veren, bizi bu günlere getiren, bu topluma bir vefa borcumuz var, bizim Mustafa Kemal Atatürk’e borcumuz var. Bu borcumuzu, siyasette başarılı olursak, doğruları söyleyerek, halkı doğru yola çekersek borcumuzu ödemiş, vazifemizi yapmış olacağız.
Karacabey Belediyesi’nin başında bulunan talihsiz yönetimi değiştirmek boynumuzun borcudur. Hedefimiz en az 20 bin oy ile Karacabey Belediyesi’ni kazanmaktır. Karacabey’in kaldırımlarında yürüyemez olduk. Tarım, Teknoloji ve Turizm diyerek geldikleri 3T’den, Karacabey’e hizmet etmeyen ama sadece doğum, düğün ve definlerde bulunan 3D yönetimi ile karşı karşıyayız. Karacabey’e bir çivi bile çakmayan ama reklam ve bilboardlarda şampiyon olan bu talihsiz yönetimi değiştireceğiz. Karacabeyli vatandaşlarımız mutsuz. Köylerimizin hali içler acısı. Büyükşehir Yasası ile köyler boşalmış durumda. Köylerden çöpler bile alınmıyor. Karacabey ortak akılla yönetilmelidir. Karacabey’in katma değerini yükselteceğiz, Karacabey’i Türkiye tarımının markası yapacağız, çiftçimize sahip çıkacağız. 2019’da önce yerelde sonra da genelde Adalet ve Kalkınma Partisi’ni yerle bir edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için bunu başaracağız” dedi.
CHP’nin yenilenen Karacabey İlçe yönetimde şu isimler yer aldı: Ercüment Balto, İmren Çakır, Filiz Çolak, Mithat Erman, Abdi Ezer, Huriye Günata, Mesut İnce, Mustafa Mestan, Nusret Pullu, Mustafa Utku, Latif Ünal, Sadettin Yıldırım, Serap Aka ve Nalan Bozdemir.
Ayfer Şahin Çiftçi başkanlığındaki yeni İlçe Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı ise şöyle: Başkan Yardımcıları; Nusret Pullu, Abdi Ezer, Saadettin Yıldırım, Mesut İnce, Ercüment Balto, İlçe Sekreteri Latif Ünal, Sayman Mithat Erman, Bilişim Sorumlusu Mustafa Utku ve Eğitim Sekreteri Huriye Günata.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.