Türk Polisi’nin gurur günü!

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz Salı günü törenlerle kutladı.
Cumhuriyet Alanı’ndaki tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Törene, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.
Çelenk sunumunun ardından günün önemini belirten bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Arif Günal, Türk Polisi’nin gurur gününü yaşadığını söyledi. Büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalıştıklarına vurgu yapan Arif Günal, “Yolumuzda kararlılıkla ilerleyeceğiz” dedi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü kutlayan Günal, her zaman büyük bir özveriyle çalışan emniyet mensuplarının, vatandaşların huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
Polis Haftası etkinlikleri, saat 15.00’te tebriklerin kabulü ile sona erdi.
Öte yandan Polis Haftası nedeniyle ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz hafta da Ulu Camii’nde şehitler ve ebediyete intikal eden Türk Polis Teşkilatı mensupları için Mevlid-i Şerif okutmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.