Cumhuriyet’in velilerinden anlamlı kermes

Karacabey Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği üyelerinin geçtiğimiz Salı günü okullarına destek amacıyla düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.
Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kermes etkinliğinde Başkan Ayşegül Meriç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil Oruç, Ebru Erdem, Emine Çelik, Duygu Dinç Göymen, Ebru Bürçek, Gülşah Yılmaz, Merve Güncü, Hatice Karadağ, Neşe Özcan, Nisa Erol, Esra Hasa ve veliler, hazırladıkları ev yapımı yiyecekleri Balık Hali karşısında satışa sundu. Okul yararına düzenlenen kermes takdir toplarken, Okul Müdürü Menderes Girgin de, özverili çalışmalarından dolayı Okul Aile Birliği’ne ve emeği geçen velilere teşekkür etti.
Kermesi ziyaret eden duyarlı vatandaşlar; organizasyon için Okul Aile Birliği’ni tebrik ederken, stantlarda satışa sunulan birbirinden nefis yiyeceklerden alarak okula katkıda bulundu.
Kermesten elde edilen gelirin okulun eksiklikleri için harcanacağını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Meriç, “Okulumuzun yararına düzenlediğimiz kermesimize gösterilen ilgiden çok memnun kaldık. Buraya gelen halkımız, sadece okulumuzun ihtiyaçlarına değil, eğitime de önemli katkılar sağlamış oldu. Bizler okulumuz ve öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp kermesimize ilgi gösteren tüm ilçe halkına şükranlarımızı sunarız. Kermesimize gerek maddi, gerekse manevi anlamda verdikleri destekten dolayı öğrenci velilerimize ve fedakarca çalışan Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.