Karacabey Ortaokulu’ndan 2 ödül

Okul sporları müsabakalarında okul takımlarımız İlçemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Karacabey Ortaokulu Yıldız Kız ve Küçük Kız Softbol kategorilerinde il ikinciliğini elde ederek ilçeye 2 ödülle döndü.
Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bursa’da ilk olarak düzenlenen Okullararası Softbol İl Birinciliği müsabakalarında sporcular şampiyonluğu elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Atatürk Stadyumu Meydanı sahasında gerçekleştirilen müsabakaya Yıldız, Küçük ve Genç Kızlar’da toplam 6 okul takımı ve 70 sporcu mücadele etti. Final gurubuna kalan Karacabey Ortaokulu Yıldız Kız ve Küçük Kız Softbol kategorilerinde final oynamayı başararak 2 kez il ikinciliğini elde etti. Öğrencilerin ilgiyle izlediği zorlu müsabakalar sonunda ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren okul takımlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa ve madalya takdim edildi.
Dereceye Giren Okullar;
Yıldız Kızlar
1. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
2. Karacabey Ortaokulu
Küçük Kızlar
1. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
2. Karacabey Ortaokulu
Genç Kızlar
1. Özlüce Anadolu Lisesi
2. Hüseyin Özdilek MTAL
Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “İlçemizi başarıyla temsil ederek dereceyle dönen sporcularımızı, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve okul müdürlerimizi kutluyoruz. Ayrıca İl merkezine sporcu kafilelerini ulaşmasında araç temini konusunda tüm isteklerimizi karşılayan Belediye Başkanlığımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.