Tunahan Malçok’un dillere destan sünneti

Karacabey’in tanınmış esnaf ve çiftçilerinden TM Malçok Gayrimenkul işletmecisi ve geçmiş dönemlerde AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde ve yönetimlerde yer alan Talat ve Nihal Malçok çiftinin biricik oğulları Tunahan muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni unutulmaz anlara şahitlik etti. Okunan Mevlid-i Şerif ardından kına eğlencesiyle devam eden cemiyette alkışlar eşliğinde davetlilerin arasına gelen Malçok Ailesi kendilerini yalnız bırakmayarak sünnet cemiyetine bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Tunahan, delikanlılığa ilk adımlarını atmanın heyecanı içindeyken, sünnet töreninin açılış dansını yapan Nihal ve Talat çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi. Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken, Malçok Ailesi’nin göstermiş olduğu mükemmel ev sahipliği takdirle karşılandı.
Malçok Ailesi’nin sevenlerinin çok olduğu gözlemlenirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti yöneticilerinin de katıldığı törende seçkin konuklar salonu hınca hınç doldurdu.
Dillere destan sünnet merasiminde misafirler unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, Malçok Ailesi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Konukların gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde gün boyu devam etti. Müzik eşliğinde coşarak pisti dolduran davetliler, eğlenceyi doruklara taşıyarak doyumsuz bir tören yaşadı. Tunahan Malçok’un sünnet töreni deyim yerindeyse prenslere layık bir düğün oldu. Bizler de Meltem Gazetesi Ailesi olarak Tunahan Malçok’u kutlar, yaşamında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.