Hacıoğlu Pastanesi yeni yüzüyle hizmette

Tabaklar Mahallesi Bandırma Caddesi’nde uzun yıllar hizmet veren Hacıoğlu Pastanesi, geniş ürün yelpazesiyle ve yenilenen modern yüzüyle müşterilerine konforlu hizmet vermeye devam ediyor.
2002 yılından bu yana kaliteli lezzeti sunan Hacıoğlu pastanesi geçtiğimiz gün görkemli bir açılış yaptı. Açılışa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Bir birinden farklı sunumlarla müşterilere ürünlerden ikram edildi. Açılış kurdelesini kesen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçemize böylesine temiz ve güzel mekanların açılması çok güzel. Allah bol kazançlar nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Kurdele kesiminden sonra konuşan işletme sahipleri Mehmet Ali Saymaz ve Öner Yıldırım, “Karacabey’e böyle güzel ferah bir mekan açtığımız için mutluyuz.
Müşterilerimizi en iyi şekilde hizmet vermek hedefimiz. Katılan, çelenk gönderen ve gelemeyerek arayan yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.