“Tüm çabamız Karacabey için”

AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, “Tüm çabamız, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sağlamak ve onlara müreffeh bir Karacabey bırakmaktır.” dedi.
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için geri sayım sürüyor. Partilerin milletvekilleri aday listeleri de önceki gün itibariyle netleşti. Seçilme yaşının 18’e inmesiyle birlikte AK Parti’nin aday listelerinde de gençlerin sayısı arttı. Bu konuda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, “Tüm çabamız Karacabey’de yaşayan gençler için. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde meclise Bursa’dan genç milletvekilleri göndermek ve Karacabeyli gençlerin sesini daha gür bir şekilde duyurmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.
Gençlik Merkezi girişimleri
Karacabey’de yaşayan gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri alanlara ihtiyaç olduğunu belirten Coşkun, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerin kültürel gelişimlerine çok önem vermektedir. Liderimizin bu bakış açısı biz gençlere ayrı bir motivasyon sağlamaktadır. Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde kurulan ve Bursa’da birçok ilçede de faaliyete geçen Gençlik Merkezleri’nden birinin de Karacabey’de kurulması için girişimlerimiz devam ediyor. Ciddi bir planlama ve organizasyon gerektiren bu çalışmanın ilerleyen zamanlarda hayata geçirileceğine olan inancımız tamdır.” diye konuştu.
“Gençlerin sorunlarını masaya yatıracağız”
Türkiye’nin sahip olduğu genç ve dinamik nüfusun ülke geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çeken Coşkun, “Gençlerimiz bu ülkenin en önemli enerji kaynağı. Bizim gençlerimize olan inancımız giderek artmakta. Fakat diğer yaş gruplarına göre gençler bazı konularda dezavantajlı gruplar arasında yer alıyor. Bunda genç işsizliği ve gençlerin istihdamı gibi konular etkili. Bizler bu sorunları çözmek ve gençlerimizin gelecek kaygısını ortadan kaldırmak amacıyla alanında uzman kişilerle bir gençlik çalıştayı düzenlemeyi ve Karacabey’e özgü bir gençlik stratejisi oluşturmayı planlıyoruz.” dedi.
Gençlerin sorumluluğu omuzlarımızda
Gençlerin zararlı ve kötü alışkanlardan uzak durması ve bazı kötü niyetli oluşumların hedefi haline gelmemesi için çabaladıklarını dile getiren Adem Coşkun, “Bu güzel ilçe hepimizin. Burada yaşayan gençler bizim kardeşlerimiz ve tüm çabamız bu gençlere iyi bir yaşam alanı sunmaktır. Siyasi görüşü ne olursa olsun Karacabey’de yaşayan tüm gençlerin sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Siyaset yaptığımız bu kutlu davada gayemiz herkesi kucaklamak ve elimizden geldiğince gençlerimizin dertlerine derman olmaktır.” diye konuştu.
“Karacabey’in de bir Gençlik Meclisi olmalı”
AK Parti İlçe Kolları olarak gençlerle ilgili ekonomik, sosyal ve kültürel birçok proje geliştirdiklerini ifade eden Başkan Coşkun, “Sosyal Politikalar birimimizin öncülüğünde gençlerin ihtiyaç duyduğu birçok alanda projeler geliştirip uyguluyoruz. Bizler bu projeleri genişletmeyi ve daha fazla genci dahil etmeyi planlıyoruz. Bunun için de başta gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşları ve diğer siyasi partilerin gençlik teşkilatları olmak üzere gençlerle ilgili çalışma yapan kurumlarla ortak bir zeminde bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Bunu da Karacabey’e özgü bir gençlik meclisi kurarak gerçekleştirebiliriz.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.