AK Parti SKM onlara emanet!

24 Haziran 2018 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde çalışmalara start veren Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimini oluşturdu. AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin hazırlıkları için kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) başına AK Parti Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Murat Avinç’i görevlendirdi.
Buna göre Başkan Murat Avinç önderliğindeki AK Parti Karacabey SKM yönetim kadrosunda; Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şen, Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolu Başkanı Adem Coşkun ile Furkan Yolyapan, Sezgin Parlaklar, Yakup Can, Said Nursi Er ve Ahmet Mustafa Şipşak yer aldı.
Yapılan istişareler sonucu Murat Avinç’i SKM Başkanı olarak değerlendirdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, “SKM teşkilatlanması seçim çalışmalarımızda sürekli kullandığımız önemli bir sistem. Ekibimiz çok güçlü. SKM kadromuz AK davamıza ve ilçemize hayırlara vesile olsun. Yol haritamızı belirleyecek olan SKM Başkanlığı, tüm birimlerimizi harekete geçirerek Karacabey’in tüm bölgelerine hakim olmamızı sağlayacaktır. Bu önemli görevi üstlenerek yoğun bir mesainin startını veren Murat Avinç ve ekibine şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Öncelikle bu önemli görevi kendisine layık gören İlçe Başkanı Ertem İşcan’a teşekkürlerini ileten SKM Başkanı Murat Avinç ise, “24 Haziran’daki seçim çalışmalarına tüm Karacabey’imizi kapsayacak şekilde start verdik. İlçe ve kırsal mahallelerimizi ele aldığımız çalışmalarla tüm birimlerimizi harekete geçiriyoruz. Şu anda teşkilat kademelerimizin tamamına yakını sahada çalışmalarına başladı. İlçe Teşkilat kademelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızla tek yürek olduk ve seçime odaklandık. Biz AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana hep koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Sistemli olmak prensiplerimiz içerisinde ve bu prensibimizin dışına hiç çıkmadık. Milletvekili adaylarımız da yapmış olduğumuz programlar çerçevesinde gece gündüz çalışmalarımıza katılarak, destek verecektir. Her vatandaşımıza ulaşacağız. Tek amacımız, en iyi sonucu alarak ülkemizi ve AK Parti’mizi gidebileceği en uç noktaya ulaştırmak olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.