KTSO’dan ‘Ramazan’ yardımı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle her yıl yapılan Ramazan erzak yardımları bu yıl da muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada “Odamız imkânları dâhilinde ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) desteği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 700 aileye erzak yardımında bulunulmuştur. 50 bin TL tutarındaki erzak paketleri Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır” denildi.
Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü “Yardım paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için azami özen gösteriyoruz. Dağıtımları Meclis Üyelerimiz bizzat kendileri gerçekleştiriyor. Gıda paketlerinin teminini sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetimine ve dağıtımda emeği geçen Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve ilçe halkımızın bereketli, hayırlı ve sağlıklı bir ramazan ayı geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.