Trakya Birlik’te yeni dönem!

284 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, hafta sonu Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da, 3 ay önce trafik kazasında yaşamını yitiren Namık Koç’un yerine Muharrem Kurt seçildi.
284 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, geçtiğimiz Cumartesi günü olağan genel kurulunu Sanayi Sitesi Çatrak Mevkii’nde bulunan binasında gerçekleştirdi. 301 üyeden 170’inin hazır bulunduğu Olağan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı Hasan Karahasanoğlu, katip üyeliklerini ise Osman Aşıkoğlu ile Çetin Yemişen üstlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul’da kısa bir konuşma yapan Divan Başkanı Hasan Karahasanoğlu, kooperatife sahip çıkan ve birlik beraberliğe önem veren üyelere teşekkür etti.
Gündem maddeleri gereği kooperatifin gelir giderleri ve faaliyetleri okunarak üyeler tarafından kabul edildi.
4 yılda bir gerçekleştirilen genel kurulda, geçtiğimiz Eylül ayında elim bir trafik kazasında yaşama veda eden kooperatifin başarılı ve sevilen isimlerinden Namık Koç’un yerine başkanlığa Muharrem Kurt getirildi. Başka aday olmadığı için tek aday olarak seçime giren Muharrem Kurt, 284 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni başkanı oldu.
284 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Muharrem Kurt, Rıza Gümüş, Nail Meşhur, Bülent Erden.
Kooperatif Temsilciliği’ne de; Hasan Karahasanoğlu, Zekeriya Karataş ve Engin Özdemir seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.