“Trafik Eğitim Parkı” istiyoruz!

 

Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir talepte bulundu:

Karacabey Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu öğrencileri, dün Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’i ziyaret ederek ilçede belirlenen bir yere çocuklara yönelik “Trafik Eğitim Parkı” talebinde bulundu.

            Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Galip Duman önderliğinde gerçekleşen ziyarette 4. sınıf öğrencileri, Trafik Eğitim Parkı isteklerini dilekçeyle Milli Eğitim Müdürü Dingin’e iletti.

            Trafik konusunun çok önemli olduğunu dile getiren öğrenciler, “Trafik bilincinin tüm çocuklarda gelişmesi isteniyorsa, bu hizmetin bizlere çok yarar getireceği düşüncesindeyiz. Trafik derslerimizi burada uygulamalı olarak görebiliriz. Bu şekilde daha yararlı bilgiler öğrenebiliriz” dedi.

            Trafik Eğitim Parkı örneklerinin Türkiye’de bazı bölgelerde olduğunu dile getiren Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Galip Duman da, bu hizmetin ilçedeki tüm öğrencilere büyük yarar getireceğini savundu.

            Örnek talepleri nedeniyle Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu öğrencilerini kutlayan Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, konunun Belediye ile de görülmesi gerektiğini söyledi.

            İlçede belirlenecek bir dönümlük yere bu hizmetin yapılabileceğini kaydeden Dingin, konunun takipçisi olacağını ifade etti.

            Hacı Ahmediye İlköğretim Okulu öğrencileri, aynı taleplerini Belediye Başkanı Ergün Koç’a da ileteceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.