Tophisar Muhtarı’ndan AK Parti’ye teşekkür!

Karacabey Tophisar Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Muhtar Hıfzı Çet AK Parti ilçe yönetimine teşekkür yemeği düzenledi.
Kahve6’da geçtiğimiz Salı akşamı Muhtar Hıfzı Çet tarafından gerçekleştirilen yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şen, Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu, BUSKİ Şube Müdürü Hakan Kaya, AK Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Aday Adayları Murat Erol ve Hasan Demir ile yakın dostları katıldı.
Tüm İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Tophisar Mahalle Muhtarı Hıfzı Çet, “Hem Ramazan’ı karşılama hem de teşekkür amaçlı düzenlediğim yemeğe katılımlarınız beni çok sevindirdi, her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ramazan ayının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Bugüne kadar AK Parti İlçe Teşkilatı Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde çok büyük hizmetler yapıldı. Yapılmış olan önemli hizmetler ben ve mahallemde yaşayan halkım için çok değerlidir. Ben bu hizmetleri mahalleme kazandıran AK Parti İlçe Teşkilatımıza, Belediyemize, Bursa Büyükşehir Belediyemize, emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkürü bir borç biliyorum.
Yapılan tüm hizmetler AK Parti Hükümetinin, AK Parti Belediyelerinin ne derece güçlü olduğunu ve vatandaşa hizmet odaklı olduğunun da bir göstergesidir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.