TİGEM’den Atatürk Spor Salonu’na ağaçlandırma desteği

Karacabey Atatürk Spor Salonu’nun çehresi TİGEM Karacabey işletmelerinden gelen çeşitli türdeki ağaçların dikilmesiyle değiştirildi.
Şaban Bayraktar’ın ilçe Gençlik ve Spor Müdürü olmasıyla atağa kalkan kurum, çeşitli sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapıyor. Karacabey-lilerin rahatça spor yapmalarına olanak sağlayan tesisiler, atıl gözüken halinden de yapılan çevre düzen-lemeleri ve çeşitli bakım işleriyle yavaş yavaş kurtuluyor.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın girişimiyle organize edilen Salon Futbolu Turnuvası, okulların çeşitli aktiviteleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti’nin organize ettiği turnuvaların ev sahipliğini yapan Atatürk Spor Salonu cazibesini her geçen gün arttırıyor.
TİGEM’den gelen 22 Taflan, 22 Atuni Mazı, 4 Avize Çiçeği, 2 Himalaya Sedir’i dün Atatürk Spor Salonu’na görevlilerce dikildi. Yapılan ağaçlandırma çalışması ve çevre düzenlemesiyle çehresi değişen Atatürk Spor Salon’u yeni spor aktivitelerine de hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak Voleybol Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak olan Spor Salonu’nda, gündüzleri Okullar Arası Gençler ve Küçükler Basketbol maçları oynanırken, akşam ise Masa Tenisi Turnuvası maşları oynanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.