Ticaret Borsası üyelerine düşük faizli kredi olanağı

Ticaret Borsası üyelerine düşük faizli kredi olanağı
Karacabey Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince reel sektörün desteklenmesi, amacıyla tüm Oda ve Borsa üyelerinin yararlanması için Türkiye Halk Bankası A.Ş’ye 100 Milyon YTL mevduat kaynağı aktarımı yapıldığını duyurdu.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, üyelere her bir firma için asgari 20 Bin YTL, azami 50 Bin YTL kredi kullandırılacağını belirtti. Hoşbaş, kredilere yüzde 14,40 faiz, yüzde 1,50 banka komisyonu ve 300 YTL sabit masraf uygulanacağını söyledi. Kullandırılacak nakit kredilerde asgari vadenin 3 ay, azami vadenin ise 12 ay olacağını belirten Hoşbaş, kredilendirmelerde tüm risk ve teminatlandırmanın Türkiye Halk Bankasına ait olacağını ifade etti.
Hoşbaş, “TOBB-Halkbankası işbirliği ile destek kredisi için kredi talebi beyan belgelerinin kurumumuzca onaylanmasından sonra Halk Bankası şubesine götürülmesi gerekiyor” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş ayrıca, Borsa olarak üç ayda bir çıkartılan “Vizyon” dergisinin, Eylül-Ekim-Kasım-2008 ayları 2 nci sayısının tüm Oda, Borsa, üye ve ilçe esnafına ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.