THK, 2159 adet deri topladı

Karacabey Türk Hava Kurumu Şubesi Başkanı Kemal Tetik, deri bağışında bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
Kurban Bayramı’nda 2 bin 159 adet deri topladıklarını belirten THK Şube Başkanı Kemal Tetik, 21 bin 628 TL. gelir elde ettiklerini açıkladı. Toplanan derilerin 2 bin 86’sının koyun, 51’inin keçi ve 22’sinin sığır olduğunu dile getiren Tetik, ilgi göstererek deri bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
THK Şube Başkanı Kemal Tetik, “Kurban derisi bağışında bulunan vatandaşlarımıza şube yönetiminiz olarak çok teşekkür ediyoruz. Türk Hava Kurumu, toplanan bağışlarla binlerce gencimize ücretsiz olarak paraşüt, yamaç paraşütü, planör, yelkenkanat ve model uçak kursları veriyor. Ayrıca yangın söndürme uçakları ile orman yangınlarının söndürülmesinde, gece görüşlü ambulans helikopter ile acil sağlık hizmetlerinde halkımızın imdadına koşuyor. Havacılık Üniversite’mizde yerli uçak yapım çalışmalarımız da devam ediyor.
Topladığımız kurban derilerinden 21 bin 628 TL gelir elde ettik. Ramazan ayında da 38 bin 852 TL fitre topladık. Fitresini ve kurban derisini Türk Hava Kurumu’na bağışlayan duyarlı ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.