“Terörün karşısında ülke gençliği olarak dik duracağız”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı İlke Acar, Ankara Kızılay’da düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Terörü lanetleyen Acar, “Teröre karşı yılmayacağız, korkmayacağız ve çaresizliğe düşmeyeceğiz” dedi.
Türkiye’nin milli güvenliğinin kırmızı alarm verdiğine dikkat çeken Başkan Acar, “Ne kadar acıdır ki, bugün terör örgütleri Türkiye’nin kalbi Ankara’ya kadar gelerek eylem yapabiliyorlar. Milletimiz kendisini sahipsiz hissediyor. Biz gençler geleceğimizden endişeliyiz. Bizler onlarca, yüzlerce koruma ile gezmiyoruz. İşte bu şartlar altında hepimiz görevimizi bir kez daha hatırlatıyoruz. Gün, Doğu-Batı demeden ülkemizin geleceğine sahip çıkma günüdür. Suudi Kralı’nın ölümünden sonra milli yas ilan edenler, yüzlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz bu patlamalarda hiç bir şey yapmamışlardır. 5 ayda 166 can vermiş bir ülke olarak duyarsız kalmaya, endişe içinde susara yaşamaya alıştırılmak isteniyoruz. AIŞMAYACAĞIZ. Bir çoğu hayata yeni atılmaya hazırlanan gençler, arkalarında yürek yakan hikayeler, ağlayan analar, babalar, kardeşler bıraktı. Terör, Başkentimiz Ankara’yı hedef alıp ard arda eylem gerçekleştirirken, ülkeyi yönetenler senin adamın, benim adamım tartışmasıyla aylar geçmesine karşın Ankara’ya Emniyet Müdürü atayamamışlardır. Terör eylemlerinin asıl amacı kitleleri korkutmak, yıldırmak, çaresizliğe sevketmektir. Teröre karşı yılmayacağız, korkmayacağız, çaresizliğe düşmeyeceğiz. Terörün karşısında ülke gençliği olarak hep birlikte dik duracağız. Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu güzel vatanın bölünmesine, kana susamış emperyalistlerin kirli hedeflerini gerçekleştirecekleri coğrafya olmasına asla izin vermeyeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Acar son olarak, “Bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.