“Korkmuyoruz; kararlıyız…”

Karacabey Vatan Partisi İlçe Örgütü bölücü teröre karşı Türkiye Cephesi’nde birleşme çağrısını yineledi. İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata “Korkmuyoruz; Kararlıyız, bölücü terörü hendeğe gömeceğiz” diyerek Türk Ulusuna çağrıda bulundu.
Ata sözlerini şöyle sürdürdü; “Ayrım gözetmeden bütün siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını, kitle örgütlerini, bütün ulusumuzu bölücü teröre karşı Türkiye Cephesi’nde birleşmeye çağırıyoruz. Vatan bütünlüğü ve Cumhuriyet için devletin ve ulusun tüm olanaklarını seferber ederek topyekun mücadele şarttır. ABD ve İsrail istedikleri kadar maşalarını üstümüze salsın,t erörü hendeğe gömeceğiz. Yüreğimiz Mehmetçikle atıyor. Türk Ulusu birleşiyor; korkmuyoruz, kararlıyız, bu ulus korkmaz.
Yanı sıra yeni anayasa adlı oluşumlar sonlandırılmalı, komisyonlar dağıtılmalıdır. Bu meclis kurucu meclis sıfatı taşımadığından yeni anayasa yapmaya yetkisi yoktur. Oluşturulan komisyonlar, komisyon üyeleri anayasal suç işlemektedir. En acısı ise anayasada yapılacak değişiklerle bugün Mehmetçik ve polisimizin verdiği mücadele sırtından hançerlenecektir. 8 aydır yüzlerce asker ve polisimiz şehit oldu. Yeni anayasaya konulmak istenen maddelerle maşa terör örgütü yasal kimlik kazanacak, işledikleri katliamlardan ceza almayacaktır.
Ulusumuzu bir kez daha uyarıyor, birleşmeye çağırıyoruz. Haziran seçimlerinde ‘HDP’yi meclise sokmayın’ çağrısında bulunduk. Sonuç 102 saldırı gerçekleşti. Mehmetçik sonunda “Operasyon yapmayın” talimatlarını yıkarak 24 Temmuzda hainlere gereken yanıtı vermeye başladı. Kışlasında tutulan, karakolunda tutulan kahramanlarımız siyasi iktidarın dış güdümlü politikalarına karşın şehitler vererek mücadeleye devam ediyor. Halkımız gün geçtikçe daha çok kemikleşerek devletimizin yurtsever güçlerinin sürdürdüğü Vatan savaşının arkasında olmalıdır. Günlük kaygılar, şuncuyuz buncuyuz adlı algı operasyonlarına karşı ivedi olarak Kurtuluş savaşımızdaki kararlılığa sarılmalıdır. Korkma diye başlayan Ulusal Marşımızın, Ay-Yıldızlı bayrağımızın çevresinde, Türkiye Cephesinde birleşmeliyiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.