TEKNOSAB Projesi Gümrük ve Ticaret Bakanı’na tanıtıldı

*Bursa ekonomisine can katacak hamle olarak nitelendirilen ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, müteşebbis heyet üyeleri arasında yer aldığı Karacabey Taşpınar Mahallesi’ndeki TEKNOSAB Projesi, önceki gün BTSO ‘da gerçekleştirilen bir sunumla, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ye tanıtıldı.

Bursa ekonomisine can katacak hamle olarak nitelendirilen ve ülke çapında büyük ses getiren TEKNOSAB Projesi’nde başlangıç hazırlıkları sürerken, proje hedefleri ile ilgili gelinen son aşama, önceki gün BTSO ‘da gerçekleştirilen bir sunumla masaya yatırıldı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın müteşebbis heyet üyeleri arasında bulunduğu Karacabey Taşpınar Mahallesi’ndeki TEKNOSAB Projesi, önceki gün BTSO’da gerçekleştirilen sunum eşliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ye tanıtıldı.
“Proje sayesinde Karacabey çağ atlayacak”
TEKNOSAB Projesi’nin, İstanbul-Bursa-İzmir otobanında sunacağı avantajlarla Karacabey’i ‘bölgenin parlayan yıldızı’ haline getireceği vurgusunu yaparak, toplantı sonrası görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; ”TEKNOSAB Projesi sayesinde, ilçemize gelecek teknolojik yatırımların yanı sıra; işyerlerine yakın konut alanlarıyla ve uydu kentleri ile bölgemiz hak ettiği yere ulaşacaktır. Karacabey’deki nüfus yoğunluğu ve ticari hayat en üst seviyeye çıkacak ve bu sayede, yeni istihdam imkânlarında da artış oluşacaktır. Şüphesiz tüm bu çalışmalarımızda, verimli tarım arazileri ile düşük verimli arazilerin de ekonomiye değer katabilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Verimli tarım alanlarının korunması noktasında, gerçek bir tarım kentinde yaşayan biz Karacabeyliler olarak, bu konuda herkesten daha fazla duyarlıyız ve bunu da kararlılıkla sürdürüyoruz“ şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.