Tehlikeye davetiye mi çıkartılıyor?

Atatürk Kent Meydanı’nda, “Korkuluk” tepkisi:

Karacabey Atatürk Kent Meydanı içinde bazı kısımlara “Korkuluk” denilen demirlerden yapılmaması tepkilere neden oldu. Özellikle Çocuk Parkı’na yakın bölümde korkuluğun bulunmamasını eleştiren vatandaşlar, Belediye’nin bu konuyla ilgilenmesini istedi.

            Atatürk Kent Meydanı çevresinde bazı bölümlerde bulunan korkuluk demirlerinden özellikle Çocuk Parkı’na yakın bölümlerde olmamasına bir anlam verilemedi.

            Çocuklarının büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu belirten anne babalar, Çocuk Parkı’nı çevreleyen bölgenin tamamının korkuluk demirleriyle çevrilmesini istedi.

            Birkaç gün önce söz konusu yerden bir çocuğun düştüğünü ve şans eseri herhangi bir sakatlığın olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Kent Meydanı’nın bazı bölümlerine koruyucu demirler yapılmış, ancak bazı bölümlerine ise yapılmamış. İşin daha da ilginç olanı ise, gereksiz yerlerde korkuluk var, gerekli yerlerde yok. Bu nasıl iştir anlamadık? Özellikle Çocuk Parkı’na yakın bölüme korkuluk demirlerinden yapılmamasını eleştiriyoruz ve Belediyeyi duyarlı olmaya davet ediyoruz.

            İş işten geçmeden hemen önlem alınmalıdır. Aksi halde bir gün büyük bir felaketle karşı karşıya kalınabilir. Çünkü çocuklar oyun oynarken koşuyor, zıplıyorlar. Bu nedenle Çocuk Parkı çevresine koruma altında olmalıdır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.