TEBRİKLER ULVİYE MATLI FEN LİSESİ!

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı İl 4.’sü olarak hiç de küçümsenmeyecek bir başarı elde etti.
Bursa’da yapılan karşılaşmalarda 39 okul yarışırken Karacabey, voleybol tarihindeki bu başarısıyla alanda ilk kez umut veren bir çıkış yakaladı.
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında Bursa 2. Küme Voleybol Genç Erkeklerde, Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Bursa 4.’lüğüne uzanırken okuluna haklı olarak büyük bir sevinç yaşattı.
Karşılaşmalara, Beden Eğitimi Öğretmeni İkbal Gök Nuhut ve Antrenör Oğuzhan Nuhut önderliğinde hazırlanan UMFL’li voleybolcuların, Bursa’da 39 takımla başladıkları mücadele sonunda ilk dört takım arasına girmeleri takdirle karşılandı.
01 Mart 2018 tarihinde önce ilçe grup maçlarıyla başlayan karşılaşmalar sonucu 1. olan Ulviye Matlı Fen Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı öncelikle Bursa’da Karacabey’i temsil etmeye hak kazandı. UMFL’li voleybolcular Bursa’daki grup maçlarında da başarılı performans sergileyerek yarı finale yükseldi.
04 Nisan Çarşamba ve 06 Nisan Cuma günü oynanan heyecan dolu çekişmeli karşılaşmalar sonunda, Ulviye Matlı’lı sporcular, Bursa 2. Küme Voleybol Genç Erkeklerde 4.’lüğe uzanarak Karacabey adına bir ilke imza attı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.