TEB’den çiftçilere özel kredi!

Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem ve yönetim kurulu, dün TEB Karacabey Şubesi Müdürü Nurullah İrs ile Tarım Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hayati Şavşet’i konuk etti.

            Tarım ve hayvancılığın konuşulduğu ziyarette, Dünya Çiftçiler Günü de kutlandı. TEB Karacabey Şubesi Müdürü Nurullah İrs, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle özel kredi olanakları sunduklarını kaydetti.

            31 Mayıs’a kadar yapılacak başvurularda yüzde 50 oranında faiz indirimi uygulayacaklarını belirten İrs, “Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm işletme ve yatırım kredilerinde geçerli olan söz konusu indirim ile çiftçilerimiz, ihtiyaçlarına uygun kredileri uygun faiz oranları ile kullanabilecekler. TEB, tarım kredilerinde en zengin özel bankadır. Traktör kredilerinde de 72 ay vadeyi ilk uygulayan bankayız. Traktör kredisinin yanı sıra hasat, besicilik, süt hayvancılığı, tavukçuluk, balıkçılık, arıcılık, sözleşmeli tarım, organik tarım, seracılık, tarımsal ekipman, sulama, çiftlik/barınak yapım ve tadilat kredileri de sunuyoruz” dedi.

Çiftçilerle birlikte büyümeyi hedefliyoruz

Tüm çiftçileri 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel hazırlanan bu indirim fırsatından yararlanmaya davet eden Müdür İrs, “TEB olarak, Türkiye ekonomisinin dinamosu olan tarım sektörüne değer katmayı misyon edindik ve bu kapsamda çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüyoruz. Bu misyonun verdiği sorumlulukla Anadolu'yu karış karış gezerek çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmanın yollarını arıyoruz, onlarla birlikte büyümeyi hedefliyoruz.

Çiftçilerimizin gelir ve gider dengesini gözeten bir kredi ve fiyatlama politikası uyguluyoruz. Bu kampanya artan girdi maliyetleri karşısında çiftçilerimizin faiz yükünü daha da azaltacaktır. Bu kampanya ile bir bakıma kendi sübvansiyonumuzu kendi kaynaklarımızla sağlamış oluyoruz. Artan şube ağımız ve uzman kadromuzla tarım bankacılığı kapsamındaki ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.