Tayfur; “Martın sonu bahar!”

İyi Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Tayfur pazar mesaisini yoğun bir şekilde geçirdi.
Tayfur beraberindeki heyet ile Akhisar Köy Mevlidi’ne katıldı ve Ortasarıbey Köyü’nde düzenlenen Karacabey Köyler Ligi Beylik & Keşlik Müsabası’nda ter döken sporcularla bir araya geldi.
Sporculara başarı dileklerini ileten Tayfur Ortasarıbey’den yaklaşık 35 araçlık konvoyla Sultaniye, Tophisar, Dağesemen, Gölecik, Güngörmez, Yarış ve Kulakpınar Köylerini ziyaret etti. Tayfur, köylerdeki konuşmasında vatandaşlara kendisini kısaca tanıttıktan sonra; “Benim için köy hayatının çok büyük önemi vardır. Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinlemek onlarla dertleşmek için gittiğimiz her yerde, on kişiden sekizinin istediği, “Servisimiz yok, yoğun saatlerde çok yetersizlik var. Yol, kaldırım problemimiz ve temizlik sorunlarımız var” oldu. Köylülerimizin yıllar önce kendi emeği ile kendi işçiliği ile köylerine getirdikleri su hatlarını ve alt yapı giderlerini, gelmişler dört yıl önce bütün evlere itina ile su saatlerini takmışlar, takmaya da devam ediyorlar. Fakat demişler ki, beş yıl sonra sizleri faturalandıracağız. Gittiğimiz bazı köylerde şunu gördük, dört yıl önce saat çalışmaya başlamış ve sürpriz yapmaya başlamışlar” dedi.
5 yılda sadece köylerde çöp kutusundan başka hizmetin olmadığını söyleyen Tayfur, “2014 yılında üçlü olsun güçlü olsun dediler ama görüyoruz ki üçlü olmakla güçlü olunmuyormuş” ifadelerini kullandı. Gündüz programını Kulakpınar Mahallesi’nde tamamlayan Tayfur gece mesaisinde ise ilçede faaliyet gösteren kahvehaneleri ziyaret etti. Martın sonu bahar diyen Tayfur, seçim çalışmaları esnasında Karacabey halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.