Özkan, bombalamaya devam ediyor!

Karacabey Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Ali Özkan, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur’la ilgili, “FETÖ’cümüsün” yönündeki sorularına, Memur-Sen’in kahvaltısında devam etti. Özkan, isim belirtmeden, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile ilgili, “DP adayı Ergün Koç’a adaylıktan çekilmesi için ne teklif ettiniz?” sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.
Memur-Sen’in kahvaltısına AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Karacabey Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP Karacabey İlçe Başkanı Hilmi Kaya, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP İlçe Yöneticileri, Memur Sen ve Sağlık Sen İl Başkanı Gökhan Yünkül, Memur Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Fatih Alparslan ve Memur-Sen üyeleri katıldı.
Kahvaltıda konuşan Ali Özkan, İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Erdem Uğur’la ilgili iddialarına burada da devam etti. Özkan, “İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Erdem Uğur’a sormak istiyorum. Zamanın AK Parti İlçe sekreterini arayarak Türkiye’de ihtilal oldu. Darbe oldu. Ordu yönetimi ele geçirdi. Tayyip Erdoğan kaçtı. Sizde eşinize, dostunuza, aile fertlerinize söyleyin. Bulunduğunuz yerleri terk edin. Güvenli alanlara kaçın, dediniz mi? Sultaniye köy kahvesinde, Cumhurbaşkanımız için “Recep Tayyip Erdoğan’ı idam edeceğiz” dediniz mi? Oğlunuz Üsteğmen Furkan Uğur, FETÖ dolayısıyla TSK’dan ihraç edildi mi? Yine İyi Parti yetkilerine soruyorum. İlçe basınımızda çıkan haberlere göre, Demokrat Parti’den aday olan Ergün Koç’un adaylıktan çekilmesi için para, makam ve mevki teklifi yapıldı mı? Yapılmadı mı? Erdem Uğur’a son sorum. FETÖ’cü müsün, değil misin? Bunu açıklar mısın?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.