Tayan’dan “Erken Seçim” uyarısı

Yerel seçimlerin 2013 yılında yapılma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, partisinin Osmangazi Danışma Kurulu Toplantısı’nda örgütü erken yerel seçime hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

CHP Osmangazi İlçe Örgütü’nün düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, iktidarın çeşitli siyasi hesaplarla yerel seçimleri bir yıl öne alacağını söylerken, “Yerel seçimler için zamanımız daralmaktadır” dedi.

Öncelikle örgütün yerel hizmetler raporunu hazırlamasını isteyen Turhan Tayan, Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi’nde olup bitenleri teknik, mali ve idari yönden detaylı bir şekilde incelemeliyiz. Plansız, programsız el yordamıyla, ahbap çavuş ilişkileriyle bir takım işler yapılıyor.

Gerçekler kamuoyundan propaganda gücüyle kaçırılıyor. Bursa İl Özel İdaresi’nin imkanları köye ve köylüye hizmetten tamamen uzaktır. Verimli olmayan hayali projeler peşinde koşuluyor. Tüm bunları araştırmalıyız. Bursa’nın sorunları ve çözümlerini en geç bu yılsonunda rapor haline getirerek çalışmalarımıza hız vermeliyiz.”

Divan Başkanlığını Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın yaptığı toplantıya Milletvekilleri Sena Kaleli, İlhan Demiröz, Aykan Erdemir ile İl Başkanı Metin Çelik’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.