Taşlık’ın miniklerinden “Okuma Bayramı” gösterisi

Taşlık İlköğretim Okulu 1/A sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin sevincini “Okuma Bayramı” etkinliği düzenleyerek aileleriyle paylaştı.
Okul’un Çok Amaçlı Salonu’nu önceki gün hınça hınç dolduran veliler çocuklarının mutlu gününde gözyaşlarını tutamadı. Okumanın önemine değinen Okul Müdürü Erbay Köse, çocukların küçük yaşta güven duygusu kazanmalarını sağlamak için ‘Okuma Bayramı’ etkinliği düzenle-diklerini belirtti.
Taşlık İlköğretim Okulu 1/A sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin sevincini “Okuma Bayramı” etkinliği düzenleyerek aileleriyle paylaştı.
Okul’un Çok Amaçlı Salonu’nu önceki gün hınça hınç dolduran veliler çocuklarının mutlu gününde gözyaşlarını tutamadı. Okumanın önemine değinen Okul Müdürü Erbay Köse, çocukların küçük yaşta güven duygusu kazanmalarını sağlamak için ‘Okuma Bayramı’ etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Öğrencilerin okuma sevincini şiirlerine taşıdıkları etkinlik, birinci sınıf öğrencilerinin oynadığı piyeslerle devam etti.
Fıkra ve bilmecileri piyes tarzında kısa oyunlarla anlatan Taşlık’ın minikleri, söyledikleri şarkılarla geceye renk kattı. Minikler, Okumak Ne Güzel, Mesleklerimiz ve Alfabemizin Ünlü Harfleri oyunlarıyla coşkuyu doruklara taşıdı. Anne ve babalarına hazırladıkları şovla keyifli dakikalar yaşatan minik öğrenciler ayakta alkışladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.