Taşer’den Sütaş’a veda!

 

Sütaş A.Ş. Yönetim Sistemleri Danışmanı İsmail Hakkı Taşer, emekliye ayrıldı. Sütaş’ta 8 yıldır başarıyla görev yapan Taşer, bundan sonraki yaşamını biraz dinlendikten sonra şekillendireceğini söyledi.

            Türk Silahlı Kuvvetlerinde 29 yıl hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan İsmail Hakkı Taşer, 2004 yılında Sütaş’ta göreve başladı.

            Sütaş’ta 8 yılını geride bırakan Taşer, 10 Mayıs 2012 tarihinde çok sevdiği kurumundan ayrıldığını ve biraz da ailesine zaman ayırma kararı aldığını belirtti.

            Sütaş’ta 6 yıl İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğü hizmetinde bulunan İsmail Hakkı Taşer, geriye kalan 2 yıl 3 aylık zaman diliminde de Yönetim Sistemleri Danışmanı olarak görev yaptı.

            Askerlik yaşamında olduğu gibi Sütaş’taki yöneticiliği sırasında da insan odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken Taşer, sosyal etkinlikler ve bütünleştirici kimliği ile öne çıkan isim oldu. Sütaş çalışanlarınca da çok sevilen Taşer, görevde bulunduğu süre içinde kurumuna en iyi hizmeti vermeye çalıştığını dile getirdi.

            2. kez emekli olma heyecanı yaşayan İsmail Hakkı Taşer, “29 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerine ve son 8 yılı aşkın süredir de Sütaş’a en iyi hizmeti sunmaya çalıştım. Bundan sonra biraz dinlenmeyi düşünüyorum. Ardından hayat mücadelesine kaldığım yerden devam edeceğim. Bizler üretmek ve çalışmak durumunda olmalıyız. O nedenle yaşamımız ve sağlığımız el verdiği ölçüde doğru bildiğimiz yolumuzda ilerleyeceğiz.

            Sütaş’tan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içinde sürekli desteğini gördüğüm Sütaş Ailesi’ne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sütaş’a ve Karacabey’e hizmet etmiş olmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.