Tarıma katkı verenler ödüllendirildi

Tarıma katkı verenler ödüllendirildi
Karacabey Ziraat Odası, tarıma olan yoğun katkılarından dolayı kurum ve kuruluş yöneticilerini plaketle onurlandırdı. Park Restaurant’ta gerçekleştirilen yemekte konuşan Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, çiftçiye ve tarıma gösterdikleri yakın ilgi ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılı yöneti-cileri ödüllendirdi.
Karacabey Ziraat Odası, tarıma olan yoğun katkılarından dolayı kurum ve kuruluş yöneticilerini plaketle onurlandırdı.
Park Restaurant’ta gerçekleştirilen yemekte konuşan Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, çiftçiye ve tarıma gösterdikleri yakın ilgi ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılı yöneticileri ödüllendirdi.
Gecede, kısa bir süre önce Ayvalık’a atanan Ziraat Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Halit Dereli ve emekliye ayrılan Karacabey Pancar Bölge Şefi Hüsnü Atilla’ya birer plaket ve armağanlar verildi.
Tarımsal örgütlerin temsilcileri ve Ziraat Odası yöneticilerinin katıldığı yemeğe, Nuri Karaca; İlçe Tarım Müdürü Erdoğan Ceylan, Vergi Dairesi Müdür Hasan Ayrancı ve Ziraat Bankası Karacabey Şubesi yetkilisi Hayati Şavşet’e plaketlerini, çiftçi dostlarına minnettar olduklarını vurgulayarak sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.