“Tarım Ürünleri Çarşısı”nın temeli atıldı!

 

Ticaret Borsası yöneticileri, kurban keserek hizmetin Karacabey’e hayırlı olmasını diledi:

Karacabey Ticaret Borsası, önümüzdeki Eylül ayında hizmete sunmayı planladığı “Tarım Ürünleri Çarşısı”nın temelini dün attı. Projenin Karacabey’e hayırlı olmasını dileyen Ticaret Borsası yetkilileri, temel atma törenin ardından kurban kesti.

            Hizmet Binası yanında bulunan 2 bin 300 metrekare alana kurulacak olan “Tarım Ürünleri Çarşısı”nın temel atma törenine yalnızca Ticaret Borsası ailesi katıldı.

            Temel atma töreninde konuşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ile Meclis Başkanı Halit Elbir, bu hizmetin Karacabey’e hayırlı olmasını diledi. Törende Borsa’nın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra personel de hazır bulundu.

            Projenin hazırlandığı Ocak ayından bu yana ilçedeki bir çok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek destek alan Ticaret Borsası yöneticileri, “Tarım Ürünleri Çarşısı”nda 13’ü 250 metrekare ve 3’ü de 400 metrekareden oluşan 16 işyerinin bulunacağını belirtti. Borsa Başkanı Murad Bertan, yaklaşık 2,5 milyon liraya yapılacak bu yerleri ihale usulü ile üyelerine ya da üreticilere kiralayacaklarını açıkladı.

            Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, “Bu hizmet birlik olmanın ve dayanışmanın eseridir. Projeye meclisimizde bulunan 14 arkadaşımızın tümü destek verdi. Bu konuda çok mutluyuz. Emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz” dedi.

            Ticaret Borsası’nın bir önceki dönem Başkanı Ekrem İşcan da birlik ve beraberlik sayesinde kurumu saygın bir yere getirdiklerine dikkat çekti. İşcan, “Karacabey Ticaret Borsası’na hep farklı bakıldı. Ne zaman kavga çıkacak, ne zaman dağılacaklar diye beklendi. Ancak biz bu düşünceyi yıktık. Birlik ve beraberlik içinde yolumuzda ilerledik. Şimdi önemli olan bu dayanışmanın sürmesidir” diye konuştu.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.