Ran Oto’nun Amerika çıkartması!

Amerikan kamyon grubu rotbaşı ve süspansiyon parçaları üzerinde 2 yıldır çalışan Ran Oto, bu özelliğiyle otomotiv yan sanayi sektörüne canlılık katıyor.

Ticari vasıta, traktör, iş makinaları, binek otomobil gruplarına rotbaşı ve süspansiyon parçaları üreten Ran Oto 2 yıl süredir üzerinde çalıştığı Amerikan kamyon grubu ve süspansiyon parçalarını Amerika Mid America Trucking Show fuarında sergiledi.

Ran Oto  Pazarlama Genel  Müdür Yardımcısı Zeki Cidik, otomotiv yan sanayinin hızla büyüdüğünü ve büyüyen sektörde yeni pazarlar bulmak gerektiğini söyledi. Cidik “Kentucky’de her yıl yapılan Mid America Trucking Show fuarında, hem Amerika’dan hem diğer ülkelerden standımızı ziyaret edenlere mevcut ve geliştirmekte olduğumuz ürünler hakkında bilgiler verdik. Hem bizim için hem de Türkiye’nin tanınması adına verimli bir fuar geçirdik. Rota markasıyla 18 yıldan bu yana katıldığımız uluslararası fuarlarla hem ülkemizi tanıttık hem de sektörün gelişmesine katkıda bulunduk” dedi.

Otomotiv yan sanayi sektöründe yüksek kalite standartları sayesinde pazar paylarını yüzde 50 arttırdıklarını belirten Zeki Cidik, hedeflerinin Rota markasını tüm dünyada tanıtmak olduğunu belirtti. ÜR-GE çalışmalarını önemsediklerini kaydeden Cidik, Ran Oto’nun bağlı olduğu NSK Group’un güç iletim aksamı ve otomotiv yelpazelerinin bileşen ve komple sistem tasarımı yapabilen ve sistem entegre edebilen üretici bir konumu olduğunu ifade etti. Gelecekte de çok çeşitli teknolojilerde faaliyet göstereceklerini belirten Cidik, fuarlara katılmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.