Tarım Fuarı hizmetinizde!

 

Karacabey Belediyesi öncülüğünde gerçekleşecek olan Tarım Fuarı, dün düzenlenen törenin ardından başladı. 06 Mayıs’a kadar sürecek olan tarım fuarı açılışında firmaların tarım alet ve araçları ile kurumların stantları yer alıyor.

            Kapalı Pazar Yeri’nde başlayan tarım fuarı açılışına Kaymakam Dursun Balaban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, oda, borsa ve birlik temsilcileri, firma yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

            Karacabey sevdasıyla yola çıktıklarını belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, “Biz kaynak peşinde değiliz, sevda peşindeyiz. İlçemiz, ülkemizin en önemli tarım merkezlerinden biridir. Bu avantajımızı iyi kullanmamız gerekir. Önemli bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karacabey’de tarım fuarı eksikliğini gidermek, ilçe tarımına katkıda bulunmak istedik. Ancak gelin gören ki bazıları bunu bile yanlış anladı.

            Tarım Fuarı, firma ve kurum temsilcileri ile üreticileri bir araya getiren önemli bir organizasyondur. Bu şekilde pazarlama teknikleri de ön plana çıkar.

            Gelecek yıl Nisan ya da Mayıs ayında Panayır Bölgesi’nde Belediyemize tahsis edilen 310 dekarlık alanda bu mekanı aratmayacak, çok daha fonksiyonel bir tarım fuarı gerçekleştireceğiz. Organizasyonumuza katılan firmalarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Tarım Fuarı’nın Karacabey’e hayırlı olmasını dileyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, “Tarımın önemli merkezlerinden Karacabey’de böylesine önemli bir fuarın açılması çok önemlidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Karacabey Tarım Fuarı hizmete girdi. Yoğun katılımın yaşandığı fuarda firma ve kurum temsilcileri açtıkları stantlarda ürünlerini sergiledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.