Tanrıverdi’ye rakip çıkmadı!

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı önceki gün belli oldu. CHP Genel Merkezi’nde parti meclisinin yaptığı toplantıdan çıkan karara göre Murat Tanrıverdi ismi Karacabey Belediye Başkan Adayı olarak kesinleşti.
CHP’de Belediye Başkanlığı adaylık başvuru süresi 19 Ekim’de sona erdi. Bu süre içinde başkanlık için Murat Tanrıverdi’den başka başvuru yapan çıkmadı.
Murat Tanrıverdi’nin Belediye Başkanı Adayı olmasına çok sevindiklerini dile getiren CHP’liler, “Bu kez kazanacağız. Zafer bizim olacak. Tanrıverdi ile Karacabey’de yeni bir dönem başlayacak. Önce insan, önce emek, önce çevre kazanacak.” dedi.
Adaylığının kesinleşmesinden sonra konuşan Tanrıverdi ise, “Karacabey’i ve Karacabeylileri sosyal demokrat belediyeciliğin nimetlerinden yararlandırmak istiyorum. Dürüst ve üretken bir belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini göstermek istiyorum. Öncelikle belirteyim ki, Karacabey’i halka birlikte yöneteceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Adaylığımın kesinleşmesi sürecinde emeklerini ve desteklerini esirgemeyen tüm partililerime ve partisiz dostlarıma sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.