Tanış Gecesi’ne “Borsa” damgası

 

Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan önderliğindeki ziyarete Meclis Başkanı Halit Elbir ve Genel Sekreter İbrahim Temel de katıldı. Ticaret Borsası heyetini kapıda karşılayan Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, Borsa heyetine sürpriz yaparak Hırvatistan’dan gelen kardeş derneklerinin Yönetim Kurulu ve Folklor ekibini hazır bulundurdu.

Karacabey Ticaret Borsası’nı konuk etmekten onur duyduklarını dile getiren Bursa Karacabeyliler Deneği Başkanı Yüksel Ceylan, teşekkürlerini iletti. Derneğin kuruluşundan bugüne değin yaptığı faaliyet ve projelerini anlatan Ceylan, “Bursa Karacabeyliler Derneği bugün itibariyle 20 bin üyeye ulaştı. Bu sayının her geçen gün daha da üzerine çıkıyoruz. Yaptığımız her türlü faaliyet ve çalışmalarda üyelerimizden büyük güç alıyoruz” dedi.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, ilk olarak Karacabeyliler Derneğinin davetlisi olan kardeş Hirvatistan Derneği yöneticilerine ve folklor ekibine ‘Hoş Geldiniz’ dedi.

Ardından Ticaret Borsası’nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Bertan, Bursa Karacabeyliler Derneğinin kuruluşunun kısa olmasına karşın çalışmalarını, faaliyetlerini ve aktivitelerini yurt geneline yaymış olmasından dolayı takdirle karşıladığını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.