Sütaş’tan geleneksel sünnet şöleni

Sütaş’ın kurucusu merhum Sadık Yılmaz’ın başlattığı “15. Geleneksel Sünnet Şöleni”nde 41 dar gelirli aile çocuğu erkekliğe ilk adımını attı.
Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet şölenine, Belediye Başkanı Ali Özkan, Emniyet Müdürü Arif Günal, Müftü Hikmet Yazıcı, merhum Sadık Yılmaz’ın kızları Mürvet Tezel, Celile Bilbay, Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Tarık Tezel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Sütaş Grup personeli ile çok sayıda davetli katıldı.
SÜTAŞ kurucusu merhum Sadık Yılmaz adına okunan mevlitle başlayan tören, dualarla devam etti.
Merkez ve kırsal mahallelerden 41 çocuğun erkekliğe ilk adım attığı törende konuşan Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Tarık Tezel, “Rahmetli babamızı kaybedeli 10 yıl oldu. O’nun başlattığı bu geleneği çocukları olarak devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sütaş ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz. Bu anlamlı programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sütaş ailesine 15 yıldır devam ettirdiği bu anlamlı etkinlik nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Özkan, 41 sünnet çocuğuna hediyeler verdi.
Ardından davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Sünnet şöleni müzik ve palyaçolar eşliğindeki eğlenceyle devam etti.
Şölende müzik ve palyaçolar eşliğinde sünnet çocukları aileleriyle doyasıya eğlenirken, konuklara pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

sünnet şöleni

sünnet söleni2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.