Murat Erol: Milli irade esastır

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, seçim çalışmalarında emeği geçenlere ve oylarını partilerinden yana kullanan seçmenlere teşekkür etti.
7 Haziran’da yapılan seçimin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Millet iradesine saygı duyan ve bu irade ile halkına hizmet eden bir partinin neferleriyiz.
Milli irade esastır. Bunun neticesinde de milletimiz oyları ile partimizi birinci sıraya yerleştirdi. Ancak tek başına iktidar olma sayısına ulaşılamadı.
12.5 yıllık iktidar dönemimizde ülkemize faydalı işler yapıp dünyada güçlü bir ülke olabilme çalışmalarımız devam etmiştir.
Millete küskünlük, sitem olmaz. Millet kararını bu şekilde verdiğine göre parti büyükleri bunun gereğini elbette yapacaklardır. İlçemiz adına güzel olan seçim sürecinde küçük önemsiz olayların haricinde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmamış olmasıdır.
Seçimlerin ilçemiz adına en büyük kazanımı ise ikinci defa milletvekili seçilen Önder Matlı’dır. Tecrübeleri ile bu dönemde de Karacabey’imize katkılarını devam ettirecektir. Önder Matlı’yı kutluyor ve başarı diliyorum.
Seçim çalışmalarında bize desteğini esirgemeyen arkadaşlarımıza, partimize oy veren halkımıza, Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, teşkilatlarımızın tüm kademelerinde görev alan arkadaşlarımıza, Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.
Çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğimiz belirterek tüm halkımızın Ramazan Ayı’nı kutlarım.
Durmak yok yola devam” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.