SÜTAŞ’ın şampiyonu Planlama

SÜTAŞ’ın şampiyonu Planlama
SÜTAŞ’ın düzenlediği “3. Kemal Şener Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ‘Şampiyon’ Planlama oldu.
Nefeslerin tutulduğu final maçında Planlama, Büyümix’i 4-2 yenerek SÜTAŞ’ın en büyüğü oldu.
Başpınar Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen 1.’lik ve 3.’lük maçlarına SÜTAŞ çalışanları ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Turnuvaya; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İ.Hakkı Taşer ve çok sayıda SÜTAŞ’lı katıldı.
Final gecesinde ilk olarak 3.’lük maçı oynandı. Turnuvanın favori takımlarından Befega ile Olimpik Kaşar’ın karşı karşıya geldiği maçta sevinen taraf Befega oldu. Büyük çekişmenin yaşandığı maçı 4-3 kazanan Befaga, turnuvayı 3. bitirme başarısı gösterdi.
Gecenin final maçında ise Planlama ile Büyümix karşı karşıya geldi. Maçtan önce sahaya inerek tüm oyunculara başarılar dileyen Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, maçın başlama vuruşunu yaparak finalin startını verdi. Rakibine oranla maçın başında daha atak oynayan Büyümix, 1-0’lık skor avantajını yakalamasına karşın, ilk yarının son anlarında Planlama skoru eşitlemeyi bildi. Maçın ikinci yarısı hızlı başladı ve Planlama ard arda bulduğu gollerle skor 3-1 yaptı. İlerleyen bölümlerde 4-2’lik skoru yakalayan Planlama, turnuvayı ‘Şampiyon’ olarak bitiren ekip oldu. Maç sonunda büyük coşku yaşayan Planlama oyuncularının sevinçleri görülmeye değerdi. Rakibine yenilerek turnuvada 2. olan Büyümix’te ise hüzün vardı. Final maçını kaybederek büyük üzüntü yaşayan Büyümix oyuncularını teselli ederek moral veren Planlama ekibiyse, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdi.
27 Kasım’da 10 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın gol kralı ise 11 golle Planlama’dan, Fatih Bulut oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Beyaz Münih seçildi.
Ödül töreni öncesinde konuşan İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer ve Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, Sütaş çalışanlarından Kemal Şener’in anısına düzenledikleri futbol turnuvasında centilmence mücadele eden tüm takımları kutlayarak, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Kupa töreninde ise, Başpınar Halı Saha Tesisleri İşletme Müdürü Burhanettin Toprak’a, organizasyonda gösterdiği katkılardan dolayı SÜTAŞ çalışanı Celalettin Dağlıoğlu tarafından plaketle ödüllendirildi. Tüm maçlarda gösterdiği tarafsız ve doğru kararları ile takdir toplayan turnuvanın hakemi Şaban Çolak’a plaketini Sütaş İç Hizmetler Yöneticisi Yaşar Kaya verdi.
Futbol turnuvasında 11 golle gol kralı olan Planlama takımından Fatih Bulut ödülünü İç Hizmetler çalışanı Feyzullah Efe’nin elinden alırken, turnuvanın centilmen takımı Beyaz Münih’e kupasını Duayen Gazeteci İbrahim Bursalı verdi.
Turnuvanın 4.sü olan Olimpic Kaşar’a ödülünü Planlama Müdürü Burak Başar, 3. olan Befaga’ya ödülünü Üretim Müdürü Şefik Etçi verdi. Finale adını yazdırma başarısı gösteren turnuvanın 2.’si Büyümix kupasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın elinden aldı. Şampiyon Planlama ise anlamlı kupayı Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel ile İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in elinden aldı.
Turnuvanın başından sonuna kadar centilmence mücadele eden 10 takım, futbolun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.