Sütaş’a ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’

Türkiye’de yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirerek iş dünyasına örnek olmalarını teşvik etmeyi amaçlayan Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Karacabey’in gururu Sütaş, Atık Yönetimi kategorisinde “Çiftlikten Sofralara” Değer Zinciri Atık Yönetim Modeli ile ödüle layık görüldü.
Son 13 yıldır süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin lider markası Sütaş; sürdürülebilirlik anlayışıyla yürüttüğü faaliyetlerini, Sürdürülebilir İş Ödülleri Atık Yönetimi kategorisinde aldığı ödülle perçinledi.
43 yıldır sütün iyiliği ve bereketini yayma tutkusuyla faaliyet gösteren Sütaş’ın misyonunun temelini, “Çiftlikten sofralara süt değer zincirini ve emanet edilen kaynakları en verimli şekilde yönetip geliştirmek” oluşturuyor. Bu anlayışla, sürdürülebilirliği tüm boyutlarıyla iş yapış şekli haline getiren Sütaş, ‘Çiftlikten Sofralara’ entegre iş modeliyle, bireylerin yaşam kalitelerini artıran, sağlık ve mutluluk veren, doğal lezzetli süt ve süt ürünleri sunuyor.
Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Sürdürülebilir İş Ödülleri’ sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan başarılı projeleri geniş kitlelerle paylaşarak Türkiye’de sürdürülebilirlik dönüşümünü teşvik etmeyi amaçlıyor. Yenilikçi, döngüsel ve sorumlu iş modellerine geçişi hızlandırmak ve bütüncül olarak sürdürülebilir yaklaşımlara sahip projelerin rol model olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın kazananları, Türkiye’nin önde gelen isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan 35 kişilik jürinin değerlendirmesi sonucunda belirlendi.
17 Ekim’de Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde toplam on dört kategoride ödül verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.